Pages Navigation Menu

Rahoitusta ja neuvontaa maaseudun yrityksille ja yhteisöille!

Hallitus 2019

Varsin Hyvän hallituksen tehtävänä on suunnitella ja johtaa yhdistyksen toimintaa yhdistyksen sääntöjen mukaan sekä tarkastella, miten haetut hankkeet täydentävät alueellista kehittämistoimintaa ja toteuttavat yhdistyksen kehittämisstrategiaa. Hallitus vastaa strategian toteutumisesta. Hallituksen työskentelyperiaatteena on avoin keskustelu. Varsin Hyvän hallituksen jäsenet on valittu kolmikantaperiaatteen mukaisesti paikallishallinnon, yhteisöjen ja paikallisten asukkaiden edustajista. Jäsenen toimikaudet on rajattu kahteen kolmivuotiskauteen.
Varsinainen jäsen Varajäsen
Julkinen hallinto
Arto Oikarinen, pj. Maskun kunta Vesa Rantala Taivassalon kunta
Oili Paavola Liedon kunta Juha Vuotinen Rusko