Pages Navigation Menu
Categories Navigation Menu
Etusivu > Ajankohtaista > Biotaloudesta menestystä maaseudun yrityksille

Biotaloudesta menestystä maaseudun yrityksille

Teemapäivä kaikille biotaloudesta kiinnostuneille yrityksille ja yrittäjiksi aikoville sekä muille asiasta kiinnostuneille.

Tiistai 5.4.2016 klo 9:00 – 16:00, Suomen Maatalousmuseo Sarka, Vanhankirkontie 383, Loimaa

Etsitkö uusia ideoita yritystoimintasi laajentamiseen biotalouden alalla? Kiinnostaako sinua uusi energiaa säästävä tekniikka, jolla voit vähentää yrityksesi päivittäisiä menoja? Miten vanhat menetelmät ja raaka-aineiden uudet käyttötavat voivat tuoda uutta liiketoimintaa yritykseesi? Biopohjaiset uudet raaka-aineet, mitä ne ovat? Miten uutta teknologiaa otetaan käyttöön ja miten investointeja rahoitetaan?

Tervetuloa tutustumaan ja kuulemaan, mitä uusi biotalouteen liittyvä teknologia ja ”uusvanhat” menetelmät voivat tarjota yrityksellesi ja kenties löydät uusia tapoja kehittää liiketoimintaasi. Tilaisuudessa on esityksiä ja puheenvuoroja, esimerkkejä ja tuotteita esillä, joten voit kysyä ammattilaisilta heti lisätietoa, jos biotalouteen liittyvät asiat kiinnostavat sinua.

Teemapäivään osallistuminen on maksutonta (lounas on omakustanteinen). Kahvitarjoilujen vuoksi pyydämme ilmoittautumaan etukäteen 30.3.2016 mennessä alla olevasta linkistä tai puh. 044-0251521/ Taina Simola (Leader V-S Jokivarsikumppanit)

Seminaarin järjestävät Proagria Länsi-Suomi ja Leader-ryhmä Varsinais-Suomen jokivarsikumppanit ry.

 

Lisätietoja tapahtumasta