Pages Navigation Menu
Categories Navigation Menu
Etusivu > Ajankohtaista > Älykkäät kylät ja asukkaat -ilta, Naantalissa 16.9!

Älykkäät kylät ja asukkaat -ilta, Naantalissa 16.9!

Älykkäät kylät ja asukkaat -ilta, Naantalissa 16.9!

Tervetuloa Älykkäät kylät ja asukkaat -iltaan!

Keskiviikkona 16.9. klo 17.30, Naantalin kaupungintalon valtuustosalissa.

Maaseudulla asumisen mahdollisuudet ja etätyö on viime aikoina herättänyt paljon keskustelua. Mitä uusia ratkaisuja tähän on jo kokeiltu? Mitä on älykäs kylä ja asuminen? Miten elävöittää saaristoa? Mitä visioita ja ratkaisuja löytyy erilaiseen omakotiasumiseen? Älykkäät kylät ja asukkaat illassa tarjolla asiantuntijapuheenvuoroja ja keskustelua ajankohtaisista ratkaisuista elämiseen, asumiseen ja työntekoon maaseudulla. Voit myös vaikuttaa Leader-toiminnan kehittämiseen kaudelle 2021-27.

Ohjelma:

Leader 2021-27, Pia Poikonen, tj, Varsin Hyvä ry

Mikä ihmeen älykäs maaseutu? Mitä etätyö mahdollistaa? Sami Tantarinmäki, suunnittelija, TY Brahea-keskus

Kokemuksia saariston asuttamisesta ja elävöittämisestä, Anna Franzén, tj, Turunmaan saaristosäätiö.

Asuminen ja rakentaminen muuttuu – Talonsa rakennuttaja ja maaseutu voittavat. Hermanonkimaa päästötön ja energiaomavarainen omakotiasumisen alue, Viljo Levela, projektikoordinaattori.

~ Kahvitarjoilu~

Ilmoittautumiset 13.9. mennessä: tiina.saaresranta@varsinhyva.fi, 044-7929005. Noudatamme tilaisuudessa korona-tilanteesta johtuvia ohjeistuksia.

Tilaisuuden järjestävät: Leader Varsin Hyvä, EkoTeko-hanke ja Naantalin kaupungin Saaristolautakunta.

Leader Varsin Hyvä järjestää Maaseutumania-teematilaisuuksien sarjan toimialueensa kaikissa kunnissa. Tilaisuuksissa kuullaan ajankohtaisia asiantuntijapuheenvuoroja, tutustutaan maaseudun kehittämistoiminnan tuloksiin ja keskustellaan Leader-toiminnan tavoitteista vuoteen 2027. Tilaisuuksissa arvotaan Leader-kyselyyn vastanneiden kesken lähiruokakori!