Pages Navigation Menu

Rahoitusta ja neuvontaa maaseudun yrityksille ja yhteisöille!
Vaikuta maaseudun tulevaisuuteen ja vastaa kyselyyn TÄSTÄ

Etusivu > EkoTeko

EkoTeko

EkoTeko – yhdistykset kestävän kehityksen kärkeen on Varsin Hyvän lokakuun 2019 lopussa aloittama kaksivuotinen hanke. EkoTeko palvelee yhdistyksiä, asukkaita ja kuntia tekemään kestävän kehityksen mukaisia valintoja ja toimintoja. Hankkeen päämääränä on mm. lisätä kierrätystä, vähentää energiankulutusta, lisätä osallisuutta ja yhteisöllisyyttä, sekä edistää kestävän arjen taitoja ja käytänteitä. Hanke tarjoaa mm. neuvontaa, koulutusta ja kokemustenvaihtoa.

Hanke julkaisee Ekotekoja-blogia, joka on maaseutumme yhdistysten, asukkaiden ja muiden toimijoiden oma foorumi, jossa paikallisesta näkökulmasta ja elämänmakuisesti kerrotaan kestävän kehityksen mukaisista teoista, kokemuksista ja ideoista. Lue blogi osoitteesta: https://www.varsinhyva.fi/arkisto/blogi/  Tilaa blogi suoraan sähköpostiisi: tästä

EkoTekoa toteutetaan yhteistyössä Leader Ravakan kanssa, jolla on oma samankaltainen hanke.

Tulevia EkoTeko-hankkeen tapahtumia

EkoTeko-hanke käynnistää energiansäästöviikolla (vk 41) somekampanjan, jossa aktivoidaan maaseudun asukkaita, yhdistyksiä ja muita toimijoita energiansäästöön. Kampanjassa on päivittäin vaihtuvat teemat, joissa jaetaan energiansäästövinkkeja, annetaan tietoiskuja ja käydään maaseudun yhdistysten luona kuulemassa paikallisia energiansäästötarinoita. Kampanjassa jaetaan myös tietoa mm aiheeseen liittyvistä avoimista webinaareista.

Tule mukaan!

Kampanja toteutetaan Varsin Hyvän ja Ravakan Facebook-sivuilla: facebook.com/varsinhyva, facebook.com/ravakka ja Instagramissa: @leaderravakka.

 

Haluaisitko järjestää tapahtuman yhdessä EkoTeko-hankkeen kanssa?

Voit kutsua hankkeen yhdistykseesi ja voimme yhdessä miettiä, miten yhdistyksesi voi toimia kestävämmin. Voimme myös yhdessä järjestää työpajan, neuvonta-, koulutustilaisuuden tai opintoretken.
Ota yhteyttä hankekoordinaattoriin:
Ina Fagerlund, ina.fagerlund@varsinhyva.fi, 041 313 8804