Pages Navigation Menu

Rahoitusta ja neuvontaa maaseudun yrityksille ja yhteisöille!
Vaikuta maaseudun tulevaisuuteen ja vastaa kyselyyn TÄSTÄ

Categories Navigation Menu
Etusivu > EkoTeko

EkoTeko

EkoTeko – yhdistykset kestävän kehityksen kärkeen on Varsin Hyvän lokakuun 2019 lopussa aloittama kaksivuotinen hanke. EkoTeko palvelee yhdistyksiä, asukkaita ja kuntia tekemään kestävän kehityksen mukaisia valintoja ja toimintoja. Hankkeen päämääränä on mm. lisätä kierrätystä, vähentää energiankulutusta, lisätä osallisuutta ja yhteisöllisyyttä, sekä edistää kestävän arjen taitoja ja käytänteitä. Hanke tarjoaa mm. neuvontaa, koulutusta ja kokemustenvaihtoa.

Hanke julkaisee Ekotekoja-blogia, joka on maaseutumme yhdistysten, asukkaiden ja muiden toimijoiden oma foorumi, jossa paikallisesta näkökulmasta ja elämänmakuisesti kerrotaan kestävän kehityksen mukaisista teoista, kokemuksista ja ideoista. Lue blogi osoitteesta: https://www.varsinhyva.fi/arkisto/blogi/  Tilaa blogi suoraan sähköpostiisi: tästä

EkoTekoa toteutetaan yhteistyössä Leader Ravakan kanssa, jolla on oma samankaltainen hanke.

Haluaisitko saada hankkeen neuvontapalvelua,  järjestää tilaisuuden tai tapahtuman yhdessä EkoTeko-hankkeen kanssa?

Voit kutsua hankkeen yhdistykseesi ja voimme yhdessä miettiä, miten yhdistyksesi voi toimia kestävämmin. Voimme myös yhdessä järjestää työpajan, neuvonta-, koulutustilaisuuden tai opintoretken.


Ota yhteyttä:
Tiina Saaresranta, tiina.saaresranta@varsinhyva.fi,044-7929005
Ina Fagerlund, ina.fagerlund@varsinhyva.fi, 041 313 8804