Pages Navigation Menu
Categories Navigation Menu
Etusivu > Ajankohtaista > Ekotekoja-blogi on käynnistynyt – tule mukaan edistämään kestävää elämää!

Ekotekoja-blogi on käynnistynyt – tule mukaan edistämään kestävää elämää!

Ekotekoja-blogi on käynnistynyt – tule mukaan edistämään kestävää elämää!

Ekotekoja-blogi on nyt käynnistynyt. Blogi herättää keskustelua ja jakaa käytännön kokemuksia kestävän kehityksen arjesta, teoista ja innovaatioista. Blogin tuottaa EkoTeko – yhdistykset kestävän kehityksen kärkeen hanke alueensa 18 kunnan paikallistoimijoiden kokemuksista.

EkoTeko-hanke on Leader Ravakan ja Leader Varsin Hyvän yhteinen vastaus alueelta nousseeseen tarpeeseen. Kestävä kehitys kiinnostaa, mutta työkaluja ei välttämättä ole.

– Ympärillämme vilisee jatkuvasti monimutkaiseltakin kuulostavia käsitteitä, kuten resurssiviisaus, hiilineutraalius, vesijalanjälki ja kestävä kehitys. Blogin ja koko hankkeen kautta avaamme näitä käsitteitä paikallislähtöisesti ja käytännön tekojen kautta. Ideoimme ja kannustamme toinen toisiamme arjen asioissa, jotka johtavat kohti kestävämpää elämää, hankekoordinaattori Tiina Saaresranta kertoo.

Lue ensimmäinen blogiteksti osoitteesta:

https://www.varsinhyva.fi/tule-mukaan-ekotekoja-blogiin/

Kirjoittajia ja blogiaiheita kaivataan!

Haluatko osallistua blogin sisällöntuottamiseen? Otamme mielellään vastaan vinkkejä, tarinoita ja kokemuksia pienemmistä ja suuremmistakin ympäristöteoista. Onko sinulla tiedossasi esimerkiksi energiaa säästävä toimenpide, ympäristön tilaa parantava tempaus, kierrätys- tai tavaroidenvaihtokokemus? Jaetaan ekotekoja niin saadaan hyvä kiertoon!

 Ota yhteyttä: pia.poikonen@varsinhyva.fi

 EkoTeko-yhdistykset kestävän kehityksen kärkeen on Leader Ravakan ja Varsin hyvän hanke, joka toimii 18 kunnan alueella Lounais-Suomessa. Hankkeen päämääränä on kestävää kehitystä edistävän tiedon jakaminen ja siihen liittyvään toimintaan kannustaminen ja yhdessä toteuttaminen.