Pages Navigation Menu
Categories Navigation Menu
Etusivu > Ajankohtaista > Huippusaavutus kylätalon energiansäästötalkoissa!

Huippusaavutus kylätalon energiansäästötalkoissa!

Huippusaavutus kylätalon energiansäästötalkoissa!

Uusimmassa Ekotekoja-blogissa Juhani Leino raumalaisesta Lapin Ylisenpään kylärinki ry:stä kirjoittaa Kodiksamin monitoimitalon energiansäästötalkoista, jossa sähkönkulutus saatiin putoamaan melkein kolmannekseen entisestä. Tämä on tärkeä onnistuminen sekä ekologisesta että taloudellisesta näkökulmasta. Yhdistysten ylläpitämillä kylätaloilla energiansäästö on usein elinehto yhdistystoiminnan jatkumiselle, jotta vapaaehtoisvoimin pyöritettävien kiinteistöjen sähkölaskujen maksaminen ei veisi kaikkia talkooväen voimia.

Siirry blogiin tämän linkin kautta:

https://www.varsinhyva.fi/energiatalkoissa-huippusaavutus-raumalla-kylatalon-sahkonkulutus-putosi-kolmannekseen/

Voit myös tilata blogikirjoitukset omaan sähköpostiisi tämän linkin kautta:

http://eepurl.com/gZ3jYf

Ekotekoja-blogi käynnistyi huhtikuussa 2020. Blogissa jaetaan paikallistoimijoiden merkityksellisiä tekoja, kokemuksista ja ideoita kestävän kehityksen puolesta. Blogia julkaisee EkoTeko-hanke, ja se on avoin foorumi maaseutualueemme yhdistysten, asukkaiden ja muiden toimijoiden käyttöön.

EkoTeko – yhdistykset kestävän kehityksen kärkeen on Leader Ravakan ja Varsin hyvän hanke, joka tarjoaa EkoTeko neuvonta-, koulutus- ja tapahtumanjärjestämispalveluita 18 kunnan alueella Lounais-Suomessa. Ota yhteyttä: tiina.saaresranta@varsinhyva.fi044 792 9005