Pages Navigation Menu
Categories Navigation Menu
Etusivu > Ajankohtaista > Hyppää EkoTeko-hankkeen kyytiin Heurekaan lauantaina 14.3!

Hyppää EkoTeko-hankkeen kyytiin Heurekaan lauantaina 14.3!

Hyppää EkoTeko-hankkeen kyytiin Heurekaan lauantaina 14.3!

Retkellä tutustutaan Heurekan päänäyttelyalueella olevaan Kiertotehtaaseen, joka on näyttely kestävän kehityksen ratkaisuista. Retki on ilmainen, ja se sisältää sisäänpääsylipun Heurekaan, näyttelyopastuksen ja bussikuljetuksen.Retki on suunnattu EkoTeko -hankkeen kohderyhmille, jotka haluavat edistää kestävää kehitystä alueillaan.

Pelillisessä ja yhteistoiminnallisessa kiertotehtaassa näyttelykävijä houkutellaan tulevaisuuden ”kiertotehtaan” työntekijäksi, joka kierrättää tuttuja esineitä ja niihin liittyviä materiaaleja mahdollisimman tehokkaalla, ympäristöystävällisellä ja taloudellisesti parhaalla tavalla. Tästä seuraa hyvän kierre – palveluita ja tuotteita suunnitellaan niin, että ne voidaan tuottaa kestävästi, hukkaa välttäen. Maapallo on suuri kiertotalous. Meidän tulisi omaksua luonnon kiertokulun periaatteet omaan toimintaamme. Jotta uusiutuvat sekä uusiutumattomat luonnonvarat riittäisivät kasvaviin tarpeisiimme, tulisi niitä käyttää kestävästi.

Bussikuljetus kulkee reittiä Rauma – Laitila – Mynämäki – Masku – Turku – Paimio – Salo – Heureka, ja sama paluumatkalla. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita osallistujien nimet, ikä, ja paikkakunta. Alaikäiset osallistuvat aikuisen luvalla, alle 12-v. aikuisen seurassa.

Retken järjestää Leader Ravakan ja Leader Varsin Hyvän EkoTeko – yhdistykset kestävän kehityksen kärkeen –hanke.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut 29.2. mennessä: tiina.saaresranta@varsinhyva.fi tai 044-7929005.