Pages Navigation Menu
Etusivu > Ajankohtaista > Ikkunat auki Euroopan kyliin! Varsinais-Suomen Älykkäät kylät -webinaari tulossa 6.4. klo 10

Ikkunat auki Euroopan kyliin! Varsinais-Suomen Älykkäät kylät -webinaari tulossa 6.4. klo 10

Ikkunat auki Euroopan kyliin! Varsinais-Suomen Älykkäät kylät -webinaari tulossa 6.4. klo 10

EU:n Smart Villages -kokonaisuus etenee parhaillaan eri puolilla Eurooppaa – myös Suomessa. Nyt on aika miettiä, miten paikallisten kylien älykästä kehittymistä tuetaan EU:n seuraavalla ohjelmakaudella Varsinais-Suomessa.

Älykkäät kylät saavat uuden oman kehittämisvälineensä tulevalla EU:n ohjelmakaudella 2023–2027. Välineen avulla voidaan tukea täsmäratkaisuja paikallisiin ruohonjuuritason haasteisiin tai rakentaa pidempikestoisia hankkeita. Varsinais-Suomen maaseutuverkoston yhteinen viestintähanke Haloo maaseutu järjestää keskiviikkona 6. huhtikuuta klo 10–11.30 webinaarin älykkäät kylät -konseptin mahdollisuuksista tulevalla rahoituskaudella.

Paljon on vielä avoimia kysymyksiä, mutta paljon jo tiedetäänkin! Tässä webinaarissa on tarkoitus saattaa Varsinais-Suomen maaseutuverkosto ajan tasalle älykkäiden kylien kehittämisen suhteen. Hankkeita voivat rahoittaa sekä Ely-keskukset että Leader-ryhmät, mutta ennakkotieto on toki tarpeellista muillekin toimijoille, esimerkiksi tuleville hanketoteuttajille: kylille, kunnille ja muille maaseutualueiden yhteisöille.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen