Pages Navigation Menu
Categories Navigation Menu
Etusivu > Ajankohtaista > Innostuksesta yhdessä tekemiseen – Varsinais-Suomen järjestöfoorumi 2020

Innostuksesta yhdessä tekemiseen – Varsinais-Suomen järjestöfoorumi 2020

Innostuksesta yhdessä tekemiseen – Varsinais-Suomen järjestöfoorumi 2020

Keskiviikkona 18.11.2020 klo 16–19, webinaari 

 Miten vuoden toimineen maakunnallisen järjestöjaoston toiminta on käynnistynyt, ja miltä näyttää Varsinais-Suomen järjestöyhteistyön tiekartta 2021–2022? Miten järjestökunta-yhteistyötä tehdään tavoitteellisesti ja minkälaisella työkalulla järjestöjen toiminnan itsearviointia voitaisiin tehdä?  

 Lämpimästi tervetuloa Varsinais-Suomen järjestöfoorumiin 2020, jossa kuullaan ajankohtaiset kuulumiset maakunnallisen järjestöyhteistyön kehittämisestä, esitellään järjestöjen toiminnan tueksi kehitteillä olevia työkaluja, ja ennen kaikkea päästään keskustelemaan ja pohtimaan asioita yhdessä! Tällä kertaa osallistuminen koko maakunnan alueelta on erityisen helppoa, sillä tapaamme webinaarin merkeissä. Toivommekin mukaan laajasti kaikkia varsinaissuomalaisen järjestöyhteistyön kehittämisestä kiinnostuneita. 

Järjestöfoorumin ohjelma on nyt valmis ja ilmoittautuminen avattu! Löydät molemmat osoitteesta: https://www.lyyti.fi/reg/jarjestofoorumi2020 . Ilmoittauduthan viimeistään 16.11.2020. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille tilaisuutta edeltävänä päivänä.

 Tilaisuus on maksuton, ja sen järjestää Varsinais-Suomen maakunnan yhteistyöryhmän järjestöjaosto.  

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja tarvittaessa:

Järjestöjaoston puheenjohtaja, kyläasiamies Tauno Linkoranta, Varsinais-Suomen Kylät ry, p. 044 303 9990 ja sähköposti tauno.linkoranta@vskylat.fi

Järjestöjaoston sihteeri, erikoissuunnittelija Salla-Maria Lauttamäki, Varsinais-Suomen liitto, p. 040 520 0761 ja sähköposti salla-maria.lauttamaki@varsinais-suomi.fi