Pages Navigation Menu
Categories Navigation Menu
Etusivu > Ajankohtaista > Kaikki irti maaseuturahastosta! Verkkokoulutus Varsinais-Suomen vaikuttajille 9.2.2022

Kaikki irti maaseuturahastosta! Verkkokoulutus Varsinais-Suomen vaikuttajille 9.2.2022

Kaikki irti maaseuturahastosta! Verkkokoulutus Varsinais-Suomen vaikuttajille 9.2.2022

Tiesitkö, että 95 % Suomen pinta-alasta on maaseutua, jossa voidaan hyödyntää EU:n maaseuturahaston tukia? Tai että EU:n elpymisvaroja myönnetään parhaillaan? Kohta tiedät paljon muutakin! Tervetuloa perehtymään maaseudun monipuolisiin kehittämismahdollisuuksiin! 

Varsinais-Suomen maaseutuverkosto perehdyttää maakunnan vaikuttajat maaseudun kehittämismahdollisuuksiin keskiviikkona 9. helmikuuta klo 18–20 pidettävässä webinaarissa.

Illan tavoitteena on lisätä poliittisten päättäjien ja muiden vaikuttajien ymmärrystä erilaisista maaseudun kehittämiseen tarkoitetuista tukimuodoista ja rahoitusmahdollisuuksista, jotta tarjolla olevat tuet pystytään hyödyntämään maakunnassa täysimääräisesti ja mahdollisimman tehokkaasti.

Vuosina 2014–2020 Varsinais-Suomen maaseutua kehitettiin Manner-Suomen maaseutuohjelman kautta yhteensä 65,8 miljoonalla eurolla ja lähes tuhannella eri hankkeella. Rahoitusta myöntävät Varsinais-Suomen Ely-keskus sekä viisi Leader-ryhmää, jotka kaikki esittäytyvät webinaarissa. Ely-keskuksesta haettavia hanke- ja yritystukia esittelee kehittämispäällikkö Marja Anttila. Leader-rahoituksen mahdollisuuksista kertoo Leader Ravakan toiminnanjohtaja Ulla Kallio. Kylien kehittämisestä kertoo Varsinais-Suomen kyläasiamies Tauno Linkoranta. Lisäksi tilaisuudessa kuullaan yritustukea saaneen yrittäjän tarina ja puheenvuoro koko Varsinais-Suomen alueella toimivasta Outdoor Leader -hankkeesta.

Tilaisuuden järjestää Varsinais-Suomen maaseutuverkoston yhteinen Haloo maaseutu -viestintähanke. Tarkempi ohjelma ja Teams-linkki julkaistaan tammikuussa. Laita siis päivämäärä talteen ja pysy kuulolla!

Varsinais-Suomen kartta, johon merkitty kaupunki- ja maaseutualueet.