Pages Navigation Menu
Categories Navigation Menu
Etusivu > Ajankohtaista > Koko kylän yhteinen Kylämiitti 24.10. Sukselassa

Koko kylän yhteinen Kylämiitti 24.10. Sukselassa

Koko kylän yhteinen Kylämiitti 24.10. Sukselassa

Sukselan kyläyhdistys päätti syyskuun kokouksessaan polkaista pystyyn uuden pienimuotoisten tapahtumien sarjan. Suunnitteilla on mm. Koko kylän lautapelilauantai, musiikkia, askartelua ja muita kädentaitoja sisältäviä kaikille avoimia iltapäiviä Sukselan koululla.

Tapahtumasarja alkaa Sukselan koululla (Sukselantie 589, Paimio) sunnuntaina 24.10. klo 15-17  ohjelmallisella iltapäivällä, jolloin mm. kaarinalainen Ykkösryhmä esittää musiikillista improvisaatioteatteria ja lapsille tarjotaan joogahetki – ja mitä olisikaan kylätapahtuma ilman kunnon puffettia!

Ohjelmassa:

  • Musiikillinen improvisaatioteatteri Pikku J
    Pikku J saapuu Sukselaan toivottamaan tervetulleeksi uudet ja vanhat perheet ja kaikki ihmiset! Esityksen biisit polveilevat teemasta ”Kylämme on kotimme” ja yleisön ehdotuksista ammentaen. Esitys on suunnattu lapsille ja ihan kaikille 0-111-vuotiaille. Pikku J on vilkas, valoisa, valloittaja, joka tykkää toisen kuuntelemisesta, yhdessä tekemisestä, suvaitsevaisuudesta – ja pelleilystä. Musiikin ja rytmin avulla toteutetusta improteatterista vastaa Valtteri Lipasti & Neiti Ö Nina Erjossaari co/Ykkösryhmä ja Laulusaari. ykkosryhma.fi
  • Puffetti herkkusuille.
  • Mahdollisuus osallistua kyläkyselyyn ja voittaa hieno Sukselan tuotepaketti!
  • Lastenjooga ja kasvomaalausta.

Lämpimästi tervetuloa uudet ja vanhat, kyläläiset ja vieraat – lapset, nuoret, aikuiset ja vanhemman puoleiset – viettämään yhdessä mukavaa sunnuntai-iltapäivää!

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Sukselan kyläyhdistyksen ja Varsin Hyvän EkoTeko-hankkeen kanssa.

 

Lisätietoja:

Sukselan kyläyhdistys, Perttu Immaisi, perttu.immaisi@gmail.com, 050-3428166, Facebook: @sukselankyläyhdistys.

EkoTeko-hanke/Leader Varsin Hyvä, Tiina Saaresranta, tiina.saaresranta@varsinhyva.fi, p. 044-7929005