Pages Navigation Menu
Categories Navigation Menu
Etusivu > Ajankohtaista > Korona-avustusta seuran- ja kylätaloille

Korona-avustusta seuran- ja kylätaloille

Korona-avustusta seuran- ja kylätaloille

Korona-avustus seurantaloja ylläpitäville yhteisöille 2021

Avustus on tarkoitettu seurantalomaisessa käytössä olevia taloja ylläpitäville yhteisöille ja säätiöille, joiden toiminta on vaikeutunut tai estynyt koronapandemiasta johtuvien rajoitusten ja suositusten vuoksi ajalla 1.4.-31.12.2021. Avustus on tarkoitettu talojen ylläpitokustannusten kattamiseen.

Vuoden 2021 II lisätalousarviossa on osoitettu yhteensä 3,5 miljoonaa euroa avustuksiin, joita voidaan myöntää kulttuuriperintöalan yhteisöille sekä seurantalojen ja työväentalojen ylläpitokustannuksiin. Kulttuuriperintöalan yhteisöjen avustuksia koskeva haku päättyi 23.6.2021 ja avustuksiin on tarkoitus käyttää enintään 1,5 miljoonaa euroa. Loppuosa määrärahasta on tarkoitus käyttää seurantalojen ylläpitokustannusten kattamiseen.

Hakuaika alkaa 23.8.2021 ja päättyy 23.9.2021 klo 16.15. Hakuajan umpeutumisen jälkeen saapuneita hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Älä jätä hakemuksen tekoa viimeiseen haun aukiolopäivään, jotta sähköinen hakujärjestelmä ei ylikuormittuisi. 

Hakijayhteisöjen kannattaa varmistaa hyvissä ajoin, että yhteisön asiointivaltuudet ovat kunnossa, sillä hakemuksen lähettäminen on mahdollista vain tarvittavilla asiointivaltuuksilla. Asiointipalveluun tulee myös syöttää tarvittavat pakolliset yhteisön tiedot ennen kuin hakemuksen pystyy lähettämään (lisätietoa asiasta asiointipalvelun käyttöohjeessa).

Hakuohje tulee esiin alla olevia otsikoita klikkaamalla. Kohdassa Hakemukseen liitettävät liitteet on luettelo tarvittavista liitteistä ja linkki pakolliseen liitelomakkeeseen.

Lisätietoa

Kuva ©maaseutuverkosto Contum Oy

Korona-avustus seurantaloja ylläpitäville yhteisöille: haku aika 23.8.-23.9.2021