Pages Navigation Menu
Etusivu > Ajankohtaista > Liikettä talveen -tapahtuma rohkaisee sohvaperunoita ulos talvellakin

Liikettä talveen -tapahtuma rohkaisee sohvaperunoita ulos talvellakin

Liikettä talveen -tapahtuma rohkaisee sohvaperunoita ulos talvellakin

Maksuton ja kaikenikäisille tarkoitettu Liikettä talveen -tapahtuma järjestetään lauantaina 14. joulukuuta klo 12–15 Finnfoam Paipissa, Prosessitie 3, 21530 Paimio. Tapahtuman tarkoituksena on näyttää, miten talvellakin pääsee nauttimaan ulkoilusta, erityisesti pyöräilystä, lumikenkäilystä, patikoinnista ja hiihdosta.

Paikkana Paippi takaa varmat talvikelit: mikäli luomulumi puuttuu, tunnelissa pääsee kokeilemaan sähkömaastopyöriä, lumikenkiä ja suksia ja pyytää vinkkejä sopivien välineiden valintaan. Mukana on myös liikunta- ja ulkoilujärjestöjä kertomassa toiminnastaan.

Tapahtumassa voi myös tutustua, mistä Varsinais-Suomen alueelta löytyy kiinnostavia polkuja, hiihtolatuja ja reittejä pyöräilyyn ja lumikenkäilyyn. Esimerkkeinä ovat sekä Kaarinan, Liedon, Paimion ja Sauvon yhteiset Tammireitit (www.tammireitit.fi) ja Salon ja Kemiönsaaren Rannikkoreitti (www.rannikkoreitti.fi) että Saariston rengastie, jotka tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia liikuntaan niin paikallisille kuin matkailijoillekin.

Liikettä talveen -tapahtuma järjestetään toista kertaa. Viime vuonna se houkutteli paikalle toista sataa talviliikunnasta ja reiteistä kiinnostunutta.

Tapahtuman järjestää Varsin hyviä reittejä ja Outdoor Leader -hankkeet yhteistyössä Tammireittien, Rannikkoreitin ja paikallisten yhdistysten ja yritysten kanssa.

Lisätietoja tilaisuudesta allekirjoittaneelta Jouko Parviaiselta p. 044 729 1302 / +358 44 729 1302
jouko.parviainen(at)varsinhyva.fi

 

Outdoor Leader
Kansainvälisen Oudoor Leader -hankkeen tarkoituksena on tukea ja aktivoida toimintaa, jolla kehitetään luontopolkuja, pyöräily- ja retkeilyreittejä ja virkistysalueita ja edistetään matkailua. Hankkeeseen osallistuu kuusi lounaissuomalaista, yksi eteläpohjanmaalainen ja kaksi ruotsalaista Leader-ryhmää.