Pages Navigation Menu
Categories Navigation Menu
Etusivu > Ajankohtaista > Lomaseudulle Pohjois-Karjalaan – opintomatka Itä-Suomeen 11.-14.9.

Lomaseudulle Pohjois-Karjalaan – opintomatka Itä-Suomeen 11.-14.9.

Lomaseudulle Pohjois-Karjalaan – opintomatka Itä-Suomeen 11.-14.9.

Lomaseudulle Pohjois-Karjalaan 11.–14. syyskuuta.

Opintomatka on monipuolinen paketti, jossa on Itä-Suomen legendaaristen lomakohteiden – Kolin, Bomban, Pielisen, Punkaharjun ja Valamon – lisäksi vierailuja matkailun edelläkävijäyrityksiin. Mukavaa vastapainoa bussissa istumiseen tarjoavat tutustumiset luontoaktiviteetteihin ja reitteihin, Kolin ohella Vedenjakajan reitistöön ja Järvi-Suomen kuuluisimpaan pyörämatkareittiin, Puumalan Saaristoreittiin.

Tiiviissä ohjelmassa on myös perehtymistä paikalliseen yhteistyöhön. Pohjois-Karjalan lisäksi käymme Ristiinassa, Puumalassa, Savonlinnassa ja Pieksämäellä. Tarkempi ohjelma aikatauluineen on liitteenä.

Opintomatkan pääteemoja ovat pyöräily- ja patikkareitit, pyörä- ja luontomatkailu, kestävä matkailu, yritysten menestystekijät ja seudullinen ja paikallinen yhteistyö. Lisämausteen matkaan antavat itäsuomalaiset ruokaelämykset, kulttuurinälkää tyydyttää taas Eva Ryynäsen taitelijakoti ja Paaterin kirkko.

Bussimatkan aikana verkostoidumme ja teemme ryhmätöitä, jotka liittyvät sekä matkan teemoihin että vierailukohteiden arviointiin – ja mitä voimme hyödyntää omassa toiminnassamme ja omalla alueellamme. Taustatukena toimivat matkanjohtajat Juhana Aalto, Tuuli Jansson ja Jouko Parviainen, joilla on omakohtaisia kytköksiä Itä-Suomeen.

Matkan hinta on 125 € (1 h huoneesta lisämaksu), joka sisältää kuljetukset, kolmen yön majoitukset, opastukset ja vierailut. Ruokailuista osanottajat vastaavat itse. Matkalle mahtuu 25 osanottajaa, joten sitovat ilmoittautumiset pikaisesti. Osallistuville lähetetään vahvistus sähköpostitse 2.9. mennessä.

Ohjelma – Lomaseudulle Pohjois-Karjalaan 09-2022

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet

Matkan järjestelyistä vastaavat BikeMenu2-hanke, PELME-hanke ja Leader Ravakan Outdoor Leader/Polkuja pitkin -hanke.

Lisätietoja antavat:
Jouko Parviainen
jouko.parviainen@ravakka.fi / 044 729 1302

Juhana Aalto
juhana.aalto@ukipolis.fi / 044 773 2210