Pages Navigation Menu
Categories Navigation Menu
Etusivu > Ajankohtaista > Mahdollisuuksia tarjolla vesien- ja luonnonhoitoon Rymättylässä

Mahdollisuuksia tarjolla vesien- ja luonnonhoitoon Rymättylässä

Varsinais-Suomen ELY-keskus aloittaa ranta-alueiden yleissuunnittelun Rymättylän alueella. Samalla täydennetään Tasapainoa luontoon -hankkeen tekemiä maatalousalueiden suojavyöhykkeiden, kosteikkojen ja luonnon monimuotoisuuskohteiden kartoituksia Rymättylässä ja Merimaskussa. Yleissuunnittelun tarkoituksena on löytää alueelta vesiensuojelun ja luonnon monimuotoisuuskohteita sekä ohjata ja tehostaa vesiensuojelua ja luonnon hoitoa.

Maanomistajien toivotaan osallistuvan suunnitteluun antamalla suunnittelijoille vinkkejä potentiaalisista kohteista 10.6.2015 järjestettävässä aloitustilaisuudessa tai myöhemmin maastotöiden yhteydessä. Aloitustilaisuudessa on esillä Tasapainoa luontoon -hankkeen tulosten pohjalta tehtyjä karttaluonnoksia. Suunnitelmaan pääsee vaikuttamaan myös loppuvuodesta järjestettävässä toisessa luonnoskarttojen esittelytilaisuudessa, jonne kaikki asianosaiset kutsutaan.

Aloitustilaisuus järjestetään keskiviikkona 10.6.2015 klo 11.00–14.00 Naantalin kaupungintalolla, kaupunginhallituksen neuvotteluhuoneessa 1 krs. (Käsityöläiskatu 2, 21101 Naantali).

 

Lisätietoja:
Varsinais-Suomen ELY-keskus
Mikko Jaakkola 0295 022 870

 

Varsinais-Suomen ELY-keskuksen tiedote kokonaisuudessaan