Pages Navigation Menu

Rahoitusta ja neuvontaa maaseudun yrityksille ja yhteisöille!
Vaikuta maaseudun tulevaisuuteen ja vastaa kyselyyn TÄSTÄ

Etusivu > NUORISO-LEADER > MASSII Kestävään kehitykseen

MASSII Kestävään kehitykseen

 

     


LEADER-RAHAA NUORTEN ITSE IDEOIMAAN JA TOTEUTTAMAAN TOIMINTAAN

HUOM! Jatkuva haku!

Nuoriso-Leader on nuorten omien projektien rahoitusväline. Nuoret suunnittelevat, toteuttavat ja raportoivat hankkeesta itse.  Hakeminen on helppoa, ja tarvittaessa apuna voi olla aikuinen!

Projektiluontoiseen toimintaan myönnetään 100-800 euroa tukea / projekti. Projektien valinnassa painotetaan kestävää kehitystä.

Kuka voi hakea
Hakijana voi toimia vähintään kolmen 12-25 -vuotiaan nuoren ryhmä, alueella toimiva yhdistys tai kunnan nuorisotoimi. Yrittäjä voi hakea tukea myös yksin.

Mihin tukea voi saada

Massii Kestävään kehitykseen kannustaa nuoria yhdessä tekemiseen ja vapaa-ajan toiminnan järjestämiseen. Tukea myönnetään myös yrittäjyyden ensiaskeleiden ottamiseen, ja yritystoiminnan perustamiseen tai kehittämiseen liittyviin kuluihin. Toimenpiteiden tulee kohdistua toiminta-alueellemme https://www.varsinhyva.fi/yhdistys/toiminta-alue/ ja toteuttaa kestävän kehityksen periaatetta Mitä on kestävä kehitys?

Tukea voi saada esimerkiksi erilaisten tapahtumien järjestämiseen, kurssitoimintaan, yhteiskäyttöön tulevien  harrastusvälineiden hankkimiseen, digitaalisiin kokeiluihin, kierrätykseen liittyviin toimenpiteisiin jne.  Hankkeella voidaan edistää myös nuorten kuntien välistä toimintaa Turun seutukunnalla.
Katso lisää vinkkejä Valintakriteerien tarkistuslistasta

Rahaa voi käyttää esim. erilaisten tarvikkeiden ostamiseen, tilavuokrien maksamiseen, bussimatkoihin, asiantuntija/esiintyjäpalkkioihin ja tiedottamisen kuluihin.
Ruokakulut ovat tapauskohtaisesti tukikelpoisia, jos ne liittyvät hankkeen teemaan.
Tukea ei myönnetä palkkakustannuksiin, luokkaretkiin eikä leirikouluihin.

Kuinka paljon tukea voi saada ja miten sitä haetaan
Hankkeesta myönnetään 100 – 800 euroa tukea projektiluonteiseen toimintaan. Tuesta 70 % maksetaan projektin alkaessa, loput 30 % loppuraportoinnin jälkeen.

Tukea haetaan toimittamalla hakulomake ja valintakriteerien tarkistuslista osoitteeseen toimisto@varsinhyva.fi

Katso tarkempi hakuohje tästä

Hakuajat
Hankkeen toteutusaika on 19.8.2019 – 30.6.2021 ja hakemuksia otetaan vastaan jatkuvasti 31.12.2020 asti. Lähetä siis hakemus milloin vaan os. toimisto@varsinhyva.fi

 

 

Lisätietoa

Eeva Mettala-Willberg
hankeneuvoja
p. 040 580 8868
eeva.mettala-willberg(at)varsinhyva.fi

Alex Mishin
Markkinointi-trainee
050 518 9355
alex.mishin(at)varsinhyva.fi