Pages Navigation Menu
Categories Navigation Menu
Etusivu > Ajankohtaista > Päivitä maaseutusi -kampanja

Päivitä maaseutusi -kampanja

Päivitä maaseutusi -kampanja

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma on koko Suomen kehittämisohjelma. Maaseutuverkosto lanseeraa ohjelman valtakunnallisella kampanjalla, joka alkaa kesäkuussa ja jatkuu loppuvuoden ajan. Osallistu kampanjaan ja tuo oma panoksesi siihen, miten nykyajan maaseutu näyttäytyy julkisuudessa.
Kampanjalla tarjotaan tietoa maaseutuohjelman rahoitusmahdollisuuksista sekä siitä, millainen nykyajan maaseutu on ja mitä maaseutuohjelmilla on saatu aikaan. Kohderyhmänä ovat siis tuenhakijoiden lisäksi myös kaikki kansalaiset.

Kampanjan avulla halutaan saada aikaan oivalluksia. Jos ajatus maaseudusta tuo ihmisten mieleen vain heinäseipäitä, heidän käsityksensä ei ole ajan tasalla. Samalla yksi tärkeimmistä tavoitteista on saada ihmiset ymmärtämään, että he voivat itse vaikuttaa siihen, millainen heidän maaseutunsa on. Rahoitusta on tarjolla, kunhan on ideoita, tarmoa ja halua kehittää.

Lanseerauskampanja on kaikkien maaseutuohjelman toimijoiden yhteinen kampanja. Mieti, mikä sinun tai organisaatiosi tulokulma kampanjaan voisi olla: esimerkiksi viranomaiset, neuvojat, hanketoteuttajat, tuenhakijat, tuottajat, asiantuntijat, tutkijat, maaseudusta kiinnostuneet, tavalliset kansalaiset… kuka vain voi löytää oman näkökulmansa kampanjaan.

Kampanjaan liittyy kuvakilpailu sosiaalisessa mediassa tunnisteella #päivitämaaseutusi. Kuvaa oma yllättävä näkökulmasi nykyajan maaseutuun ja osallistu kilpailuun, jossa voit voittaa Jopon!

 

 

jopo