Pages Navigation Menu
Categories Navigation Menu
Etusivu > Ajankohtaista > Pyörämatkailun helmet kartalle – osallistu kyselyyn Akselikuntien pyörämatkailureittien kehittämisestä

Pyörämatkailun helmet kartalle – osallistu kyselyyn Akselikuntien pyörämatkailureittien kehittämisestä

Pyörämatkailun helmet kartalle – osallistu kyselyyn Akselikuntien pyörämatkailureittien kehittämisestä

Akselikuntien alueen pyörämatkailureittien kehittämistä selvitetään kyselyllä, jossa reittien ja kohteiden käyttäjiltä ja niitä hyödyntäviltä yrittäjiltä ja muilta toimijoilta (seurat, yhdistykset jne.) haetaan tietoa alueen nykyisistä ja potentiaalista pyörämatkailureiteistä ja –kohteista sekä niiden kehittämistarpeista.

Kysely sisältää 17 kohtaa ja se toteutetaan osana Akselikuntien pyörämatkailun kehittämishanketta (2021–2022), jonka tavoitteena on tarjota seikkailua ja elämyksiä tarjoavat teemalliset pyörämatkailureitit selkeine reittisuunnitelmineen ja – selostuksineen.

Vastaamisesi tähän kyselyyn on erittäin arvokasta ja tärkeää, ja sillä voit vaikuttaa pyörämatkailureittien ja – kohteiden kehittämiseen Akselikuntien alueella. Pyydämme vastauksesi viimeistään perjantaihin 24.9.2021 mennessä. Kyselyä saa vapaasti välittää eteenpäin. Kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 3 kpl 50 € lahjakortteja Akselikuntien paikallisiin liikkeisiin. Palkinnoista ilmoitetaan henkilökohtaisesti kaikille arvonnassa voittaneille 1.10.2021 mennessä.

Lisätietoja Akselikuntien pyörämatkailun kehittämishankkeesta antaa hankkeen projektipäällikkö Jouko Parviainen jouko.parviainen@ravakka.fi. Kyseessä on Leader- ja kuntarahoituksella järjestettävä pyörämatkailun yleishyödyllinen kehittämishanke, jossa mukana ovat Maskun kunta, Mynämäen kunta ja Nousiaisten kunta sekä Leader Ravakka ja Leader Varsin Hyvä.