Pages Navigation Menu
Etusivu > Ajankohtaista > Retki kylään tekee hyvää -webinaari 1.2. klo 9-12

Retki kylään tekee hyvää -webinaari 1.2. klo 9-12

Retki kylään tekee hyvää -webinaari 1.2. klo 9-12

Tiistaina 1. helmikuuta 2022 klo 9-12 järjestetään webinaari pyhiinvaelluksesta, historiallisista retkeilyreiteistä sekä kulttuuri- ja kylämatkailusta.

Aamupäivän aikana kuullaan puheenvuorot neljästä eri aiheesta. Ensimmäisenä luennoidaan pyhiinvaelluksen merkityksestä sekä eri pyhiinvaellusreiteistä ja niiden kehittämisestä paikallisesti ja valtakunnallisesti. Toinen puheenvuoro keskittyy vanhoihin historiallisiin ja kulttuurisesti merkittäviin reitteihin. Kolmantena pohditaan, miten paikallisista reiteistä voisi saada vetovoimaa kylälle esimerkiksi tarinallistamalla, tuotteistamalla tai markkinoimalla. Neljäntenä puhutaan siitä, miten ulkoilun vaikutusta hyvinvointiin voisi vielä korostaa.

Webinaarin järjestää useamman Leader-ryhmän yhteinen Outdoor Leader -hanke, jonka tavoitteena on innostaa paikallisia yhdistyksiä ja muita toimijoita kehittämään retkeilyreittejä ja ulkoilualueita Suomessa ja Ruotsissa.

Tilaisuuden juontajana toimii Varsinais-Suomen kyläasiamies Tauno Linkoranta. Päivän ohjelma on kaikille teemoista kiinnostuneille avoin ja maksuton.

Maaliskuun 15. päivä järjestetään webinaarin jatkoksi työpajailtapäivä.  Työpajoissa on kolme aihetta: reittien turvallisuus, tuotteistus ja merkintä sähköiselle karttapohjalle.

Ilmoittaudu 1.2.2022 webinaariin tästä.

 

LISÄTIEDOT:

Taina Simola

044 025 1521

taina.simola@jokivarsi.fi