Pages Navigation Menu

Rahoitusta ja neuvontaa maaseudun yrityksille ja yhteisöille!

Hallitus 2019

Varsin Hyvän hallituksen tehtävänä on suunnitella ja johtaa yhdistyksen toimintaa yhdistyksen sääntöjen mukaan sekä tarkastella, miten haetut hankkeet täydentävät alueellista kehittämistoimintaa ja toteuttavat yhdistyksen kehittämisstrategiaa. Hallitus vastaa strategian toteutumisesta. Hallituksen työskentelyperiaatteena on avoin keskustelu. Varsin Hyvän hallituksen jäsenet on valittu kolmikantaperiaatteen mukaisesti paikallishallinnon, yhteisöjen ja paikallisten asukkaiden edustajista. Jäsenen toimikaudet on rajattu kahteen kolmivuotiskauteen.
Varsinainen jäsenVarajäsen
Julkinen hallinto
Arto Oikarinen, pj.Maskun kuntaVesa RantalaTaivassalon kunta
Oili PaavolaLiedon kuntaJuha VuotinenRusko